tiistai 15. elokuuta 2017

Kotisivut ja logo

Otin siis kotisivut, joihin saa tehtyä neljä sivua ja joihin tulee upotettuna Facebook seinä. Ammattilainen myös opettaa kotisivujen ylläpitämistä. Kotisivut on helposti muokattavissa verkkokaupaksi, jonka tulen luultavasti jossakin kohtaa pystyttämään.

Mainostoimiston työntekijä tekee sivuista ammattimaisen näköiset ja suunnittelee Facebook sivut samalla tyylillä.

Kotisivut on se asia, johon kannattaa satsata. Hyvät kotisivut saa noin 1000-2000€:lla. Minun kotisivuni maksoivat noin 1600€ Medialuotsin tekeminä. Hyvä fiilis jäi tästä yhteistyöstä, kaikki sujui juuri niinkuin oltiin sovittu.

Mainostoimistoja ja muita alan ammattilaisia on todella paljon ja kun ottaa asioista selvää, kannattaa pyytää useita tarjouksia eri toimijoilta. Minä en ottanut halvinta vaihtoehtoa vaan yritys valikoitui seuraavin perustein: henkilökohtaisen palvelun laatu, ilmainen asioihin perehdyttäminen, mahdollisuus toimia jatkossakin yrityksen kanssa, läpinäkyvyys, kertamaksu palvelusta ja asiakkaalle varattu aika vääntää asiat vaikka rautalangasta.Moni saattaa osata tehdä itsekin kotisivut, mutta nämä asiat ovat todella kaukana osaamisestani, joten minulla ei ollut vaihtoehtoa. Kotisivuni ovat nyt valmiit, toki niitä muokkailen useinkin jatkossa: www.picemoi.fi.

Logon suunnittelu tuli myös samalta yritykseltä, vaikkakin he ostivat palvelun eli ulkoistivat sen. Logon suunnittelija ottikin pikaisesti yhteyttä saatuaan perustiedot mainostoimistolta ja halusi kuulla vielä minun toiveita.

Halusin että logossani Picemoi, e-kirjain on vihreä ja vähän kallellaan koska painotuotteet ovat hiilineutraalisti tuotettu, hyvin ympäristövastuullinen tuote. Toivoin myös, että muita värejä ei paljoakaan olisi. Kirjainten ympärille voi tulla kehykset, mutta teksti tulee kuitenkin pystyä irrottamaan grafiikasta. Halusin myös, että logon tulee toimia myös mustavalkkoisena.

Logon hinnaksi muodostui noin 400€.

Tässä nyt logoni:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti