maanantai 14. elokuuta 2017

Mistä ja miten kaikki alkoiEn ikinä voinut kuvitellakaan että olisin jonain päivänä yrittäjä! Luulen että monet yrittäjät ovat joskus ajatelleet samoin. Minulla oli tunne, että enhän minä voi alkaa yrittäjäksi kun en tiedä yrittämisestä yhtään mitään. Mutta kuitenkin samalla yrittäjyys houkutti ja houkutus kasvoi lujaa vauhtia todelliseksi tavoitteeksi.Halusin alkaa kirjoittamaan blogia kokemuksistani koska näin pidän ikäänkuin päiväkirjaa itselleni ja samalla joku voi saada itselleen vinkkejä yrittäjyydestä.

Kaikki alkoi, kun opiskelin kuntoutuksen ohjaajaksi ja tein koulutehtävän, jossa otin kuvia muutamasta lapsesta. Kuvissa oli keskiössä tunteet ja tilanteet jotka luovat tunteita. Tehtävästä sekä kokemuksestani varhaiskasvatuksen parissa syntyi ajatus siitä, että voisin tuottaa vuorovaikutus- ja tunnekasvatusmateriaalia. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja varmasti moni voi muistaa lapsuuden satukirjoissa olleita kuvia vaikka satu itsessään olisikin unohtunut. Lähdin siis siitä, että ensimmäinen materiaalini koostuu erilaisista lasten arjen kuvista, niin hyvistä hetkistä kuin huonoistakin.

Ihan näin uhkarohkeasti en kuitenkaan päätöstä yrittäjäksi ryhtymisestä tehnyt, päätös syntyi kun kuvia tuottava toimija olisi ostanut kuviani.

Usein voikin käydä näin, yritysidea voi tupsahtaa aivan yllättäen eteen vaikka en koskaan ollut tällaista ideaa "kaivannut tai odottanut" sen paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti