tiistai 15. elokuuta 2017

Yrityksen puhelinnumero ja ne sadat kaupittelusoitot

Otin tämän ihan omaksi otsikokseen koska en varoitteluista huolimatta tajunnut millaisen määrän saa jos jonkin sortin kaupittelupuheluita yrityksen perustamisen jälkeen.

Puhelu voi alkaa näin: Nyt kun olet rekisteröinyt yrityksesi niin on aika laittaa yrityksen yhteystiedot tähän ja tähän palveluun, hakemistoon jne. Ihan kuin tämän tekisi jokainen yrittäjä automaattisesti. Mutta kaikkihan maksaa, tietenkin.

Minä en laittanut yritykseni yhteystietoja mihinkään maksulliseen listaan, palveluun tms. Kun ei vielä ole tuloja niin ei oikein pysty makselemaan ylimääräisiä juttuja. Myöhemmin voin kyllä itse miettiä mihin haluaisin yrityksen yhteystiedot laittaa.

Mutta nämä soitot olivat vain yksi ammattiala jotka aloittivat pommittelun, puhelin soi aivan jatkuvasti. Lohdutuksena voin sanoa että muutaman kuukauden kuluessa soitot vähenevät.

Mutta tarkkana kannattaa olla, useat ovat hyvin ammattimaisia myyjiä ja saatat olla ostanut jotain huomaamattasi! Minun kohdallani tehosi hyvin se, kun sanoin että tienaan 0€, kuinka voin maksaa tällaisista asioista.

Myös sähköpostiin alkaa ilmaantua mitä kummallisempia viestejä, niitä ei siis välttämättä kannata edes avata. Yleensä kyllä tunnistaa hyvin ne epämääräiset viestit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti